Groentekorma met notenrijst en naan
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 175 °C. Naan bakken volgens aanwijzingen op verpakking. Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen olie verwarmen in hapjespan, kikkererwten afgieten en onder koud water afspoelen. Alle groenten in pan even aanbakken. Saus erbij gieten, zachtjes aan de kook brengen en dan met deksel op pan 7-8 min. laten stoven. Amandelschaafsel in droge koekenpan lichtbruin roosteren. De groentekorma op rijst serveren, amandelschaafsel erover strooien en naan in stukken erbij geven.
Groentekorma met notenrijst en naan
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 175 °C. Naan bakken volgens aanwijzingen op verpakking. Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen olie verwarmen in hapjespan, kikkererwten afgieten en onder koud water afspoelen. Alle groenten in pan even aanbakken. Saus erbij gieten, zachtjes aan de kook brengen en dan met deksel op pan 7-8 min. laten stoven. Amandelschaafsel in droge koekenpan lichtbruin roosteren. De groentekorma op rijst serveren, amandelschaafsel erover strooien en naan in stukken erbij geven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak naanbrood
1 pak rijst
1 eetlepel olie
1 blik kikkererwten
1 zak spinazie
300 g worteltjes
½ pot korma saus
2 eetlepels amandelschaafsel