Groentekorma met ei
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 7 min. hard. Pel de eieren en snijd ze in 4 partjes.
Verhit de olie in een wok en bak de groenten al omscheppend 4 min. Voeg de maiskorrels en de currysaus toe en verwarm 5-6 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de rijst over 4 borden, schep de groenten erop en leg de partjes ei erbij.
Groentekorma met ei
hoofdgerecht
null personen
660 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 7 min. hard. Pel de eieren en snijd ze in 4 partjes.
Verhit de olie in een wok en bak de groenten al omscheppend 4 min. Voeg de maiskorrels en de currysaus toe en verwarm 5-6 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de rijst over 4 borden, schep de groenten erop en leg de partjes ei erbij.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
6 eieren
2 el olie
1 zak grofgesneden wokgroente
1 blikje crispy maïskorrels
1 pot Indiase korma curry saus