Indiase kipkorma met rijst
Aan de slag
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Ui snipperen. Aubergine en kipfilet in blokjes snijden. Kipfilet bestrooien met peper en zout. Olie verhitten in braadpan en ui 1 min. fruiten. Aubergineblokjes en kipfilet toevoegen en ca. 4 min. meebakken. Korma toevoegen, pot vullen met 50 ml water, even schudden en bij aubergine-kipmengsel voegen. Geheel ca. 20 min. zachtjes laten pruttelen. Intussen spinazie verhitten volgens aanwijzingen op verpakking. Spinazie in vergiet doen en overtollig vocht eruit drukken. Koriander grofsnijden. Spinazie losjes door korma roeren en garneren met koriander. Serveren met rijst.
Indiase kipkorma met rijst
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Ui snipperen. Aubergine en kipfilet in blokjes snijden. Kipfilet bestrooien met peper en zout. Olie verhitten in braadpan en ui 1 min. fruiten. Aubergineblokjes en kipfilet toevoegen en ca. 4 min. meebakken. Korma toevoegen, pot vullen met 50 ml water, even schudden en bij aubergine-kipmengsel voegen. Geheel ca. 20 min. zachtjes laten pruttelen. Intussen spinazie verhitten volgens aanwijzingen op verpakking. Spinazie in vergiet doen en overtollig vocht eruit drukken. Koriander grofsnijden. Spinazie losjes door korma roeren en garneren met koriander. Serveren met rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g pandanrijst
1 rode ui
1 aubergine
400 g kipfilet
3 eetlepels olie
1 pot korma saus
1 pak bladspinazie
1 zakje verse koriander