Indiase frittata met kokosmelk & room
Een frittata vol smaak en kleur! Geserveerd met mangochutney en naanbrood.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ̊C. Verhit de olie in de hapjespan en bak de hutspotgroente 5 min. op middelhoog vuur.
Halveer ondertussen de salade-ui in de lengte en snijd de koriander fijn. Klop de eieren los met de kokosmelk, garam masala, koriander, peper en eventueel zout.
Verdeel de hutspotgroente over de bodem van de ovenschaal en schenk het eimengsel erover. Leg de salade-uihelften naast elkaar erop, snijd eventueel bij en druk licht aan.
Bak de frittata in ca. 25 min. in het midden van de oven gaar. Leg de laatste 5 min. de naans ernaast. Serveer de frittata met de mangochutney en naans.
Indiase frittata met kokosmelk & room
Een frittata vol smaak en kleur! Geserveerd met mangochutney en naanbrood.
hoofdgerecht
null personen
675 kcal
15 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ̊C. Verhit de olie in de hapjespan en bak de hutspotgroente 5 min. op middelhoog vuur.
Halveer ondertussen de salade-ui in de lengte en snijd de koriander fijn. Klop de eieren los met de kokosmelk, garam masala, koriander, peper en eventueel zout.
Verdeel de hutspotgroente over de bodem van de ovenschaal en schenk het eimengsel erover. Leg de salade-uihelften naast elkaar erop, snijd eventueel bij en druk licht aan.
Bak de frittata in ca. 25 min. in het midden van de oven gaar. Leg de laatste 5 min. de naans ernaast. Serveer de frittata met de mangochutney en naans.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el arachideolie
1 kg verse gesneden hutspotgroenten
1 bosje salade-ui
15 g verse koriander
8 scharreleieren
200 ml kokosmelk
6 g garam masala
4 naanbroden
4 el mangochutney
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 20 cm, ingevet)