Indiase notencurry met kikkererwten & rijst
bewaar
bewaar

Indiase notencurry met kikkererwten & rijst

De smaakmakers: Indiase kruiden, koriander en knapperige cashewnoten. Aan tafel!

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de uien in halve ringen. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en rooster de cashewnoten 5 min. op middelhoog vuur goudbruin. Haal uit de pan en laat afkoelen.

Halveer ondertussen de bloemkoolroosjes en snijd de grote roosjes in kwarten. Verhit de olie in dezelfde hapjespan en fruit de ui en garam masala 2 min. Doe ondertussen de helft van de cashewnoten samen met de kokosmelk in de blender en maal 30 sec. Voeg de bloemkool, cashewkokosmelk, het water en peper en zout toe aan de hapjespan en breng aan de kook. Laat 10 min. op middelhoog vuur met de deksel op de pan stoven. Roer af en toe.

Doe ondertussen de kikkerwerwten in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Voeg de laatste 3 min. toe. Snijd ondertussen de koriander grof. Serveer de rijst met de curry en bestrooi met de koriander en de rest van de cashewnoten.

combinatietipLekker met partjes limoen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase notencurry met kikkererwten & rijst

De smaakmakers: Indiase kruiden, koriander en knapperige cashewnoten. Aan tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig