Indiase zoete-aardappelsoep met kokosmelk
bewaar
bewaar

Indiase zoete-aardappelsoep met kokosmelk

Ietwat zoet, romig en fijn gekruid: dat lust toch iedereen?

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de zoete-aardappelsoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar laat het besprenkelen met olie op het eind achterwege. Voeg tijdens het bereiden de vadouvan en kokosmelk tegelijk met het water toe.

Verwarm de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soep met het naanbrood, de mangochutney en Griekse yoghurt apart erbij.

variatietipJe kunt in plaats van de mininaans knoflook/koriander ook 2 gewone naans gebruiken en deze voor het serveren halveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase zoete-aardappelsoep met kokosmelk

Ietwat zoet, romig en fijn gekruid: dat lust toch iedereen?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig