Fusilli met pestosaus
Aan de slag
Fusilli beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. In droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Tomaten in stukjes snijden. Spinazie mengen met tomaat en dressing. In steelpan slagroom verwarmen. Pesto erdoor roeren. Fusilli mengen met pestosaus. Over vier borden fusilli verdelen. Pijnboompitten en kaas erover verdelen. Serveren met spinaziesalade.
Fusilli met pestosaus
hoofdgerecht
null personen
735 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Fusilli beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. In droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Tomaten in stukjes snijden. Spinazie mengen met tomaat en dressing. In steelpan slagroom verwarmen. Pesto erdoor roeren. Fusilli mengen met pestosaus. Over vier borden fusilli verdelen. Pijnboompitten en kaas erover verdelen. Serveren met spinaziesalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fusilli (pasta)
4 eetlepels pijnboompitten
8 zongedroogde tomaten in olie
200 g verse spinazie
4 eetlepels honing-mosterddressing
125 ml slagroom
½ pot Pesto alla Genovese
100 g gemalen oude kaas