Crostini met spinazie en pesto
Aan de slag
Ui pellen en snipperen. Tomaten in dunne reepjes snijden. Brood zonder korsten in broodrooster of in een droge koekenpan roosteren. Elke snee 2 maal diagonaal doorsnijden, zodat kleine driehoekjes ontstaan. In wok of braadpan ui in olie fruiten. Spinazie erbij doen en roerbakken tot spinazie geslonken is. Tomatenreepjes er doorscheppen en met zout en peper op smaak brengen. Brood besmeren met pesto en spinaziemengsel erover verdelen.
Crostini met spinazie en pesto
voorgerecht
null personen
240 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Ui pellen en snipperen. Tomaten in dunne reepjes snijden. Brood zonder korsten in broodrooster of in een droge koekenpan roosteren. Elke snee 2 maal diagonaal doorsnijden, zodat kleine driehoekjes ontstaan. In wok of braadpan ui in olie fruiten. Spinazie erbij doen en roerbakken tot spinazie geslonken is. Tomatenreepjes er doorscheppen en met zout en peper op smaak brengen. Brood besmeren met pesto en spinaziemengsel erover verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode ui
4 zongedroogde tomaten in olie
8 sneetjes wit-casinobrood
3 eetlepels olijfolie
200 g panklare spinazie
3 eetlepels pesto alla genovese