Bagel met ei, spinazie en pesto
Lekker lunchen met deze bagels! Neem je ze mee op een picknick? Beleg ze dan ter plekke om de bagels vers en knapperig te houden.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 C en bak de bagels 3 min. Haal uit de oven en laat afkoelen. Breng ondertussen een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Laat de zongedroogde-tomatenreepjes uitlekken. Snijd de eieren in plakjes en snijd de bagels open. Besmeer de onderste bagelhelften met de pesto en beleg met spinazie, plakjes ei en zongedroogde tomaten. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en eventueel zout.
Bagel met ei, spinazie en pesto
Lekker lunchen met deze bagels! Neem je ze mee op een picknick? Beleg ze dan ter plekke om de bagels vers en knapperig te houden.
null personen
515 kcal
20 min. bereiden
3 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 C en bak de bagels 3 min. Haal uit de oven en laat afkoelen. Breng ondertussen een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Laat de zongedroogde-tomatenreepjes uitlekken. Snijd de eieren in plakjes en snijd de bagels open. Besmeer de onderste bagelhelften met de pesto en beleg met spinazie, plakjes ei en zongedroogde tomaten. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en eventueel zout.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 afbakbagels
4 witte scharreleieren
30 g zongedroogde tomaten julienne gesneden in pot
100 g verse groene pesto
100 g babyspinazie