Bagel met kip-samba & salade
Doe de samba en maak van je broodje een feest op je bord.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Halveer de halve komkommer in de lengte en snijd in dunne plakken. Snijd de bosui in ringetjes en meng met de komkommer, spitskool en azijn. Breng op smaak met peper Bak ondertussen de bagels af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de bagels overlangs doormidden en besmeer de onderste helft van de bagel met de kip-samba. Verdeel de spitskool-komkommersalade erover. Dek af met de bovenkant van de bagel en serveer direct.
Bagel met kip-samba & salade
Doe de samba en maak van je broodje een feest op je bord.
null personen
450 kcal
10 min. bereiden
3 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Halveer de halve komkommer in de lengte en snijd in dunne plakken. Snijd de bosui in ringetjes en meng met de komkommer, spitskool en azijn. Breng op smaak met peper Bak ondertussen de bagels af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de bagels overlangs doormidden en besmeer de onderste helft van de bagel met de kip-samba. Verdeel de spitskool-komkommersalade erover. Dek af met de bovenkant van de bagel en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ komkommer
1 bosui
200 g koelvers gesneden spitskool
1 el wittewijnazijn
4 afbakbagels
175 g Johma kip-sambasalades