Peperentrecotes met sperziebonen
Aan de slag
Rösti bakken in oven volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen in ca. 8 minuten beetgaar koken. Peperkorrels op schone theedoek leggen. Theedoek dichtvouwen. Met deegroller er overheen rollen, zodat korrels kneuzen. Peperkorrels in entrecotes drukken. In ruime koekenpan of braadpan boter verhitten. Entrecotes ca. 2 tot 4 minuten per kant bakken. Entrecotes uit pan halen en warmhouden onder aluminiumfolie. Wijn bij bakvet schenken en aanbaksels losroeren. Room toevoegen en jus nog ca. 4 minuten laten inkoken. Entrecotes op vier borden leggen. Bestrooien met zout. Jus erover gieten. Serveren met sperziebonen en rösti rounds.
Peperentrecotes met sperziebonen
hoofdgerecht
null personen
715 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rösti bakken in oven volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen in ca. 8 minuten beetgaar koken. Peperkorrels op schone theedoek leggen. Theedoek dichtvouwen. Met deegroller er overheen rollen, zodat korrels kneuzen. Peperkorrels in entrecotes drukken. In ruime koekenpan of braadpan boter verhitten. Entrecotes ca. 2 tot 4 minuten per kant bakken. Entrecotes uit pan halen en warmhouden onder aluminiumfolie. Wijn bij bakvet schenken en aanbaksels losroeren. Room toevoegen en jus nog ca. 4 minuten laten inkoken. Entrecotes op vier borden leggen. Bestrooien met zout. Jus erover gieten. Serveren met sperziebonen en rösti rounds.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak rösti rounds
1 zak gebroken sperziebonen
2 eetlepels witte peperkorrels
4 entrecotes
50 g boter of margarine
100 ml rode wijn
100 ml koksroom
Dit heb je nodig
aluminiumfolie