Biefstuk met pepersaus
Aan de slag
Peperkorrels met bolle kant van lepel fijn drukken. In pan peperkorrels, cognac en fond op hoog vuur tot 1 dl inkoken. Slagroom toevoegen en tot 1 1/2 dl inkoken. Op smaak brengen met zout. (Tot gebruik laten afkoelen en in koelkast zetten.)
In pan boter verhitten. Biefstukken in ca. 4 à 6 minuten rosé bakken, halverwege keren. Intussen saus opnieuw verwarmen. Biefstukken op twee (voorverwarmde) borden leggen en saus erover en ernaast scheppen. Serveren met gebakken krieltjes en groene sla.
Biefstuk met pepersaus
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Peperkorrels met bolle kant van lepel fijn drukken. In pan peperkorrels, cognac en fond op hoog vuur tot 1 dl inkoken. Slagroom toevoegen en tot 1 1/2 dl inkoken. Op smaak brengen met zout. (Tot gebruik laten afkoelen en in koelkast zetten.)
In pan boter verhitten. Biefstukken in ca. 4 à 6 minuten rosé bakken, halverwege keren. Intussen saus opnieuw verwarmen. Biefstukken op twee (voorverwarmde) borden leggen en saus erover en ernaast scheppen. Serveren met gebakken krieltjes en groene sla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 theelepels witte peperkorrels
100 ml cognac (slijter)
½ pot vleesfond
1 bekertje slagroom
0 zout
30 g boter of margarine
2 biefstukken