Gestoofde hamlapjes met sperziebonen
bewaar
bewaar

Gestoofde hamlapjes met sperziebonen

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Wrijf de hamlappen in met zout en peper. Verhit in een braadpan 2 eetlepels boter en bak hierin de hamlappen op hoog vuur aan beide kanten bruin. Neem het vlees uit de pan en bak de uien goudbruin. Leg het vlees terug, voeg de rozijnen en de mosterd toe, schenk er 250 ml water bij en breng het geheel aan de kook. Stoof het vlees in 20 minuten gaar.

Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 6 minuten knapperig gaar. Giet de bonen af en schud de cherrytomaten met 1 eetlepel boter door de sperziebonen. Giet de aardappelen af.

Serveer de hamlapjes met rozijnenjus, gekookte aardappelen en sperziebonen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gestoofde hamlapjes met sperziebonen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig