Geroosterde worstjes met sperziebonen
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Doe de braadworsten in een pan met ruim kokend water en breng dit aan de kook. Haal de pan van het vuur en laat de worsten 5 min. wellen. Neem de braadworsten uit het water en dep ze droog.
Meng de olie, de knoflook en Italiaanse keukenkruiden. Meng de worsten en stukken ui met de aardappelschijfjes en de helft van de kruidenolie en schep ze in een braadslee. Schuif de braadslee in de oven en bak alles gaar in 25 min., schep af en toe om.
Kook de sperziebonen beetgaar in 8 minuten. Giet ze af, doe de tomaten en de rest van de kruidenolie erbij. Roer om en stoof nog 2 minuten. Serveer de worstjes en aardappelschijfjes met de bonen-tomatenstoof.
Geroosterde worstjes met sperziebonen
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
15 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Doe de braadworsten in een pan met ruim kokend water en breng dit aan de kook. Haal de pan van het vuur en laat de worsten 5 min. wellen. Neem de braadworsten uit het water en dep ze droog.
Meng de olie, de knoflook en Italiaanse keukenkruiden. Meng de worsten en stukken ui met de aardappelschijfjes en de helft van de kruidenolie en schep ze in een braadslee. Schuif de braadslee in de oven en bak alles gaar in 25 min., schep af en toe om.
Kook de sperziebonen beetgaar in 8 minuten. Giet ze af, doe de tomaten en de rest van de kruidenolie erbij. Roer om en stoof nog 2 minuten. Serveer de worstjes en aardappelschijfjes met de bonen-tomatenstoof.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak braadworst
3 el olijfolie
1 teen knoflook
2 tl Italiaanse
2 uien
1 zak aardappelschijfjes
500 g sperziebonen
1 bakje cherrytomaten