Wraps met lamsworst en sperziebonen
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukken. Kook ze in water met zout in 15 min. gaar. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook in 5 min. beetgaar.
Verhit 1 el olie in een koekenpan. Braad de worstjes in 8 min. rondom bruin.
Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de ui, knoflook en het kerriepoeder 3 min. Giet de aardappelen af en bak 3 min. mee.
Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel ze over 4 diepe borden. Schep de aardappelen, sperziebonen en worst erop.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Wraps met lamsworst en sperziebonen
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukken. Kook ze in water met zout in 15 min. gaar. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook in 5 min. beetgaar.
Verhit 1 el olie in een koekenpan. Braad de worstjes in 8 min. rondom bruin.
Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de ui, knoflook en het kerriepoeder 3 min. Giet de aardappelen af en bak 3 min. mee.
Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel ze over 4 diepe borden. Schep de aardappelen, sperziebonen en worst erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 aardappelen
500 g sperziebonen
3 el zonnebloemolie
1 schaal lamsworstjes
2 uien
1 teen knoflook
1 el kerriepoeder
4 tortillawraps