Wraps met lamsworst en sperziebonen
bewaar
bewaar

Wraps met lamsworst en sperziebonen

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukken. Kook ze in water met zout in 15 min. gaar. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook in 5 min. beetgaar.

Verhit 1 el olie in een koekenpan. Braad de worstjes in 8 min. rondom bruin.

Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de ui, knoflook en het kerriepoeder 3 min. Giet de aardappelen af en bak 3 min. mee.

Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel ze over 4 diepe borden. Schep de aardappelen, sperziebonen en worst erop.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wraps met lamsworst en sperziebonen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig