Wraps met kerriekip
Met wraps als bestek gaat deze heerlijke roti ook bij kinderen zo naar binnen!
Aan de slag
Schil de aardappelen, snijd in stukken van 1½ cm en kook in water met zout in ca. 15 min. gaar.
Snijd de kip in stukjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip op hoog vuur in ca. 3 min. goudbruin. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Voeg het kerriepoeder en de knoflook toe en roerbak 1 min. Voeg de ui toe, bak 2 min. mee en voeg de bevroren sperziebonen toe. Roerbak nog ca. 6 min. tot de sperziebonen gaar zijn. Roerbak nog ca. 6 min. tot de sperziebonen gaar zijn. Voeg tenslotte de aardappelen toe. Breng op smaak met peper en zout en eventueel wat extra kerriepoeder.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Verdeel ze over borden. Serveer met de kip, aardappelen en sperziebonen.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Wraps met kerriekip
Met wraps als bestek gaat deze heerlijke roti ook bij kinderen zo naar binnen!
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen, snijd in stukken van 1½ cm en kook in water met zout in ca. 15 min. gaar.
Snijd de kip in stukjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip op hoog vuur in ca. 3 min. goudbruin. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Voeg het kerriepoeder en de knoflook toe en roerbak 1 min. Voeg de ui toe, bak 2 min. mee en voeg de bevroren sperziebonen toe. Roerbak nog ca. 6 min. tot de sperziebonen gaar zijn. Roerbak nog ca. 6 min. tot de sperziebonen gaar zijn. Voeg tenslotte de aardappelen toe. Breng op smaak met peper en zout en eventueel wat extra kerriepoeder.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Verdeel ze over borden. Serveer met de kip, aardappelen en sperziebonen.
bereidingstip:
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g vastkokende aardappelen
3 el zonnebloemolie
300 g kipfilet
2 uien
1 teen knoflook
1 el kerriepoeder
450 g diepvries sperziebonen
8 tortillawraps