Wraps met kerriegarnalen
Dit voorgerecht doet het ook heel goed als hapje tijdens een borrelavond met vrienden.
Aan de slag
Verhit de olie in de wok. Snijd de ui in halve ringen. Voeg de garnalen, ui en de helft van de kerriepoeder toe en roerbak 3 min. Laat de garnalen en ui op een bord afkoelen.
Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd in dunne ringen. Meng de mayonaise met de kwark, rest van de kerriepoeder en de citroensap. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schil de mango en snijd in repen. Verdeel de garnalen, mango, paprika en sla over de tortilla's. Rol stevig op en snijd diagonaal doormidden. Wikkel de wraps in de servetten. Serveer de kerriesaus apart.
Wraps met kerriegarnalen
Dit voorgerecht doet het ook heel goed als hapje tijdens een borrelavond met vrienden.
voorgerecht
null personen
215 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in de wok. Snijd de ui in halve ringen. Voeg de garnalen, ui en de helft van de kerriepoeder toe en roerbak 3 min. Laat de garnalen en ui op een bord afkoelen.
Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd in dunne ringen. Meng de mayonaise met de kwark, rest van de kerriepoeder en de citroensap. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schil de mango en snijd in repen. Verdeel de garnalen, mango, paprika en sla over de tortilla's. Rol stevig op en snijd diagonaal doormidden. Wikkel de wraps in de servetten. Serveer de kerriesaus apart.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el zonnebloemolie
1 rode ui
300 g diepvries tijgergarnalen
3 tl kerriepoeder
2 rode puntpaprika's
4 el mayonaise
4 el magere Franse kwark
1 el citroensap
1 rijpe mango
80 g rucola slamelange
4 tortillawraps