Rivierkreeftjes met peterselie-mayonaise
Aan de slag
Paprika schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Kappertjes fijnhakken. Kappertjes en peterselie door mayonaise roeren. Rivierkreeftjes, grootste deel van paprika (paar reepjes achterhouden voor garnering) en mayonaise door elkaar scheppen. Sla over vier bordjes verdelen en salade erop scheppen. Met achtergehouden paprika garneren.
Rivierkreeftjes met peterselie-mayonaise
voorgerecht
null personen
190 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Paprika schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Kappertjes fijnhakken. Kappertjes en peterselie door mayonaise roeren. Rivierkreeftjes, grootste deel van paprika (paar reepjes achterhouden voor garnering) en mayonaise door elkaar scheppen. Sla over vier bordjes verdelen en salade erop scheppen. Met achtergehouden paprika garneren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zoete puntpaprika
1 eetlepel kappertjes
2 eetlepels peterselie
5 eetlepels mayonaise
2 bakjes rivierkreeftjes
1 zakje rucola slamelange