Spies met olijven en rivierkreeftjes
Aan de slag
Peterselie fijnknippen. Mayonaise, yoghurt en peterselie mengen. Knoflook pellen, boven mayonaise uitpersen en erdoor roeren. Met zout en peper op smaak brengen. Paprika schoonmaken en in 16 ruitjes snijden. Aan prikker achtereenvolgens olijf, paprika, rivierkreeft, olijf, rivierkreeft, paprika en olijf steken. Shoarmabroodjes in broodrooster roosteren en in puntjes snijden. Spiesjes met broodpuntjes en knoflookdip serveren.
Spies met olijven en rivierkreeftjes
voorgerecht
null personen
225 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Peterselie fijnknippen. Mayonaise, yoghurt en peterselie mengen. Knoflook pellen, boven mayonaise uitpersen en erdoor roeren. Met zout en peper op smaak brengen. Paprika schoonmaken en in 16 ruitjes snijden. Aan prikker achtereenvolgens olijf, paprika, rivierkreeft, olijf, rivierkreeft, paprika en olijf steken. Shoarmabroodjes in broodrooster roosteren en in puntjes snijden. Spiesjes met broodpuntjes en knoflookdip serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 takjes peterselie
3 eetlepels mayonaise
1 eetlepel yoghurt
3 teentjes knoflook
1 rode paprika
24 olijven met zongedroogde tomaten
16 rivierkreeftjes
2 shoarmabroodjes