Tapas van olijven, zontomaten en kaas
Gasten? In tien minuten wordt het mediterraan genieten bij de borrel.
Aan de slag
Snijd de kaas in blokjes en de tomaat in stukjes. Pel de knoflook en pers uit boven de olijfolie. Schep de kaas, olijven, tomaat, knoflookolie, tijm en citroensap goed door elkaar.
Breng op smaak met peper en eventueel zout. In kleine schaaltjes op blaadje sla en met cocktailprikkers serveren.
Tapas van olijven, zontomaten en kaas
Gasten? In tien minuten wordt het mediterraan genieten bij de borrel.
voorgerecht
null personen
300 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kaas in blokjes en de tomaat in stukjes. Pel de knoflook en pers uit boven de olijfolie. Schep de kaas, olijven, tomaat, knoflookolie, tijm en citroensap goed door elkaar.
Breng op smaak met peper en eventueel zout. In kleine schaaltjes op blaadje sla en met cocktailprikkers serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g Zaanlander kaas extra pikant
6 zongedroogde tomaten op olie
1 teen knoflook
3 el traditionele olijfolie
145 g olijven met zongedroogde tomaten
½ tl verse tijm
1 el citroensap
4 blaadjes sla
Dit heb je nodig
cocktailprikkers