Verse tagliatelle met rivierkreeftjes
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Courgette schoonmaken en in blokjes snijden. Stoneleeks schoonmaken en in ringen snijden. In wok 5 el olie van tomaten verhitten. Uien, courgette en stoneleeks 5 min. zachtjes bakken. Tagliatelle volgens aanwijzingen op verpakking bereiden. Rivierkreeftjes en garnalen aan groenten toevoegen en mee warmen. Eventueel op smaak brengen met extra olie, zout en peper. Tagliatelle over vier borden verdelen. Groenten-kreeftenmengsel erop scheppen. Met zongedroogde tomaten garneren.
Verse tagliatelle met rivierkreeftjes
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Courgette schoonmaken en in blokjes snijden. Stoneleeks schoonmaken en in ringen snijden. In wok 5 el olie van tomaten verhitten. Uien, courgette en stoneleeks 5 min. zachtjes bakken. Tagliatelle volgens aanwijzingen op verpakking bereiden. Rivierkreeftjes en garnalen aan groenten toevoegen en mee warmen. Eventueel op smaak brengen met extra olie, zout en peper. Tagliatelle over vier borden verdelen. Groenten-kreeftenmengsel erop scheppen. Met zongedroogde tomaten garneren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
1 courgette
1 zakje stoneleeks
½ pot semi-zongedroogde tomaten
2 pakken verse tagliatelle
2 bakjes rivierkreeftjes
1 bakje roze garnalen
Dit heb je nodig
wok