Pasta met ricotta en rivierkreeftjes
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Courgettes wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Tagliatelle beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan olie verhitten en uien ca. 3 minuten fruiten. Tijmblaadjes van takjes rissen, rest van kruiden fijnhakken. Courgettes en kruiden toevoegen aan ui en ca. 4 minuten bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Tagliatelle, pesto, ricotta en rivierkreeftjes in pan mengen. Tagliatelle en groente apart serveren.
Pasta met ricotta en rivierkreeftjes
hoofdgerecht
null personen
680 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Courgettes wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Tagliatelle beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan olie verhitten en uien ca. 3 minuten fruiten. Tijmblaadjes van takjes rissen, rest van kruiden fijnhakken. Courgettes en kruiden toevoegen aan ui en ca. 4 minuten bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Tagliatelle, pesto, ricotta en rivierkreeftjes in pan mengen. Tagliatelle en groente apart serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
2 courgettes
2 bakken verse tagliatelle
2 eetlepels olijfolie
½ zakje verse Italiaanse kruiden
1 cup groene pesto
1 cup ricotta
2 bakjes rivierkreeftjes