Rigatoni met courgette en ricotta
Aan de slag
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit in een hapjespan 2 el olie. Fruit de ui 3 min. Voeg de courgette toe en bak op middelhoog vuur 3 min. mee. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met de oregano, peper en zout.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Bak de Toscaanse carrés in 6 min. goudbruin en krokant. Schep de pasta door de courgette. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de ricotta erop. Serveer met de Toscaanse carrés.
Rigatoni met courgette en ricotta
hoofdgerecht
null personen
720 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit in een hapjespan 2 el olie. Fruit de ui 3 min. Voeg de courgette toe en bak op middelhoog vuur 3 min. mee. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met de oregano, peper en zout.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Bak de Toscaanse carrés in 6 min. goudbruin en krokant. Schep de pasta door de courgette. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de ricotta erop. Serveer met de Toscaanse carrés.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g rigatoni
4 el olijfolie
2 rode uien
2 courgettes
2 tenen knoflook
2 tl gedroogde oregano
2 schaaltjes Toscaanse carré
1 bakje ricotta