Rigatoni met courgette en ricotta
bewaar
bewaar

Rigatoni met courgette en ricotta

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit in een hapjespan 2 el olie. Fruit de ui 3 min. Voeg de courgette toe en bak op middelhoog vuur 3 min. mee. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met de oregano, peper en zout.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Bak de Toscaanse carrés in 6 min. goudbruin en krokant. Schep de pasta door de courgette. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de ricotta erop. Serveer met de Toscaanse carrés.

algemeenBak voor een extra hartige bite 1 potje uitgelekte zwarte olijven (240 g) mee met de courgette.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rigatoni met courgette en ricotta

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig