Lasagne met geitenkaas, ricotta & courgette
bewaar
bewaar

Lasagne met geitenkaas, ricotta & courgette

Met het knapperige van de groenten en het romige van twee soorten kaas.

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 190 °C. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de soepgroente 5 min. op middelhoog vuur.

Rasp de courgettes grof. Doe in een zeef. Druk met de achterkant van een lepel het vocht eruit. Rasp de geitenkaas. Meng de courgette met de ricotta, de helft van de geitenkaas, peper en eventueel zout.

Schenk ⅓ van de pastasaus over de bodem van de ovenschaal en bestrooi met de helft van de soepgroente. Bedek met ¼ van de lasagnebladen en verdeel de helft van het courgettemengsel erover. Dek af met ⅓ van de rest van de lasagnebladen. Schenk de helft van de resterende saus en de rest van de soepgroenten erover.

Dek af met de helft van de rest van de lasagnebladen. Verdeel de rest van het courgettemengsel erover. Eindig met de rest van de lasagnebladen en schenk de rest van de saus erover. Verdeel de tomaten en de rest van de geitenkaas erover. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 min. gaar.

bereidingstipJe kunt de lasagne een dag van tevoren bereiden; volg de receptuur tot het mengen van de kazen. Bewaar afgedekt met aluminiumfolie in de koelkast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lasagne met geitenkaas, ricotta & courgette

Met het knapperige van de groenten en het romige van twee soorten kaas.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig