Tagliatelle met rivierkreeftjes
Aan de slag
Kook de pasta met olie en zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de prei schoon, snijd in dunne ringen en was. Snijd de basilicum in reepjes. Pel en snipper de knoflook. Was de tomaten en snijd in partjes. Meng de tomaten met dressing. Verhit in een braadpan de rest van de olie. Fruit de knoflook en fruit ca. 2 min zachtjes. Voeg de tagliatelle, basilicum en rivierkreeftjes en verwarm ca. 1 min. goed door. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met tomatensalade.
Tagliatelle met rivierkreeftjes
hoofdgerecht
null personen
405 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta met olie en zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de prei schoon, snijd in dunne ringen en was. Snijd de basilicum in reepjes. Pel en snipper de knoflook. Was de tomaten en snijd in partjes. Meng de tomaten met dressing. Verhit in een braadpan de rest van de olie. Fruit de knoflook en fruit ca. 2 min zachtjes. Voeg de tagliatelle, basilicum en rivierkreeftjes en verwarm ca. 1 min. goed door. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g verse tagliatelle alle erbe
4 el traditionele olijfolie
1 dunne prei
15 g verse basilicum
3 tenen knoflook
6 trostomaten
4 el dressing balsamico
200 g verse rivierkreeftjes