Tagliatelle met romige knoflookgarnalen
Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok 3 eetlepels olie verhitten. Garnalen met knoflookpasta ca. 3 minuten op hoog vuur bakken, dan 2 eetlepels sherry toevoegen. Tomaten en crème fraîche door garnalen roeren en saus door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Van rest van olie en sherry dressing roeren en door sla mengen. Tagliatelle over vier borden verdelen. Garnalensaus erop scheppen. Salade erbij serveren.
Tagliatelle met romige knoflookgarnalen
hoofdgerecht
null personen
710 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok 3 eetlepels olie verhitten. Garnalen met knoflookpasta ca. 3 minuten op hoog vuur bakken, dan 2 eetlepels sherry toevoegen. Tomaten en crème fraîche door garnalen roeren en saus door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Van rest van olie en sherry dressing roeren en door sla mengen. Tagliatelle over vier borden verdelen. Garnalensaus erop scheppen. Salade erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g tagliatelle
6 eetlepels olijfolie
3 bakjes roze garnalen
2 theelepels knoflookpasta
3 eetlepels medium dry sherry
½ pak gezeefde tomaten
1 bekertje crème fraîche
1 zak ijsbergsla met frisée
Dit heb je nodig
wok