Tagliatelle met romige knoflookgarnalen
bewaar
bewaar

Tagliatelle met romige knoflookgarnalen

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok 3 eetlepels olie verhitten. Garnalen met knoflookpasta ca. 3 minuten op hoog vuur bakken, dan 2 eetlepels sherry toevoegen. Tomaten en crème fraîche door garnalen roeren en saus door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Van rest van olie en sherry dressing roeren en door sla mengen. Tagliatelle over vier borden verdelen. Garnalensaus erop scheppen. Salade erbij serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met romige knoflookgarnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig