Groene tagliatelle met blauwe-kaassaus en croutons
bewaar
bewaar

Groene tagliatelle met blauwe-kaassaus en croutons

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In pan met ruim kokend water en zout tagliatelle in ca. 6 minuten beetgaar koken. Vier diepe borden voorverwarmen. Salieblaadjes in heel fijne reepjes snijden. In pan sinaasappelsap en magor al roerend verwarmen tot mooie, gladde saus ontstaat. Op smaak brengen met sherry, zout en peper. Tagliatelle in vergiet laten uitlekken en door saus scheppen. Tagliatelle in warme borden scheppen. Croutinos en salie erover strooien.

algemeenBent u een liefhebber van blauwschimmelkaas? Vervang dan de magor door gorgonzola.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groene tagliatelle met blauwe-kaassaus en croutons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig