Groene tagliatelle met blauwe-kaassaus en croutons
Aan de slag
In pan met ruim kokend water en zout tagliatelle in ca. 6 minuten beetgaar koken. Vier diepe borden voorverwarmen. Salieblaadjes in heel fijne reepjes snijden. In pan sinaasappelsap en magor al roerend verwarmen tot mooie, gladde saus ontstaat. Op smaak brengen met sherry, zout en peper. Tagliatelle in vergiet laten uitlekken en door saus scheppen. Tagliatelle in warme borden scheppen. Croutinos en salie erover strooien.
Groene tagliatelle met blauwe-kaassaus en croutons
voorgerecht
null personen
305 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In pan met ruim kokend water en zout tagliatelle in ca. 6 minuten beetgaar koken. Vier diepe borden voorverwarmen. Salieblaadjes in heel fijne reepjes snijden. In pan sinaasappelsap en magor al roerend verwarmen tot mooie, gladde saus ontstaat. Op smaak brengen met sherry, zout en peper. Tagliatelle in vergiet laten uitlekken en door saus scheppen. Tagliatelle in warme borden scheppen. Croutinos en salie erover strooien.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g groene tagliatelle
0 zout
1 takje salie
200 ml sinaasappelsap
100 g magor-kaas
½ eetlepel medium dry sherry
0 peper
1 zakje croutinos walnoot/ kruiden