Wildbouillon met gerookte eendenborst
Aan de slag
Sinaasappel goed schoonboenen onder koud stromend water en 2 dunne stukjes schil afsnijden (rest wordt niet gebruikt). In pan fond met dezelfde hoeveelheid water en sinaasappelschil aan de kook brengen en ca. 10 minuten op laag vuur laten trekken. Intussen eendenborstfilet in smalle reepjes snijden. Paprika's in kleine stukjes snijden. Peterselie fijn knippen. Sinaasappelschil uit bouillon verwijderen. Bouillon op smaak brengen met sherry, zout en peper. Filet, paprika en peterselie over vier borden verdelen. Wildbouillon erover scheppen.
Wildbouillon met gerookte eendenborst
voorgerecht
null personen
205 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Sinaasappel goed schoonboenen onder koud stromend water en 2 dunne stukjes schil afsnijden (rest wordt niet gebruikt). In pan fond met dezelfde hoeveelheid water en sinaasappelschil aan de kook brengen en ca. 10 minuten op laag vuur laten trekken. Intussen eendenborstfilet in smalle reepjes snijden. Paprika's in kleine stukjes snijden. Peterselie fijn knippen. Sinaasappelschil uit bouillon verwijderen. Bouillon op smaak brengen met sherry, zout en peper. Filet, paprika en peterselie over vier borden verdelen. Wildbouillon erover scheppen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 sinaasappel
1 pot wildfond
8 plakjes gerookte eendenborstfilet
½ pakje gegrilde paprika's
3 takjes peterselie
3 eetlepels medium dry sherry
0 zout
0 (versgemalen) zwarte peper