Wildbouillon met fijne groenten
bewaar
bewaar

Wildbouillon met fijne groenten

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Haricots verts schoonmaken en halveren. Maïskolfjes in dunne plakjes snijden. In steelpan met ruim water en zout haricots verts en maïsplakjes in ca. 3 à 4 minuten beetgaar koken. In zeef onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Bosuitjes schoonmaken, in stukjes van 4 cm snijden en stukjes in lengte in flinterdunne reepjes snijden.

In pan wildfond met 2 potten water en sherry aan de kook brengen. Haricots verts en maïs toevoegen en geheel nog ca. 2 minuten zachtjes doorwarmen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Wildbouillon in vier diepe borden scheppen, in midden bergje bosui leggen en op rand van borden twee kaasstengels leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wildbouillon met fijne groenten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig