Gevulde avocado met zalm eiersalade en rivierkreeftjes
Extra feestelijk: we vullen de avocado's met eiersalade, zalm en rivierkreeftjes.
Aan de slag
Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil, maar laat rondom minimaal een ½ cm vruchtvlees zitten.
Snijd het uitgeholde vruchtvlees in kleine stukjes en meng dit met de gevuld eitjesalade. Vul de avocadoschillen hiermee. Verdeel de zalm en de helft van de rivierkreeftjes erover. Garneer met de tuinkers.
Verdeel de sla over de borden. Verdeel de gevulde avocado’s, de rest van de zalm en de rest van de rivierkreeftjes erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Gevulde avocado met zalm eiersalade en rivierkreeftjes
Extra feestelijk: we vullen de avocado's met eiersalade, zalm en rivierkreeftjes.
null personen
400 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil, maar laat rondom minimaal een ½ cm vruchtvlees zitten.
Snijd het uitgeholde vruchtvlees in kleine stukjes en meng dit met de gevuld eitjesalade. Vul de avocadoschillen hiermee. Verdeel de zalm en de helft van de rivierkreeftjes erover. Garneer met de tuinkers.
Verdeel de sla over de borden. Verdeel de gevulde avocado’s, de rest van de zalm en de rest van de rivierkreeftjes erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetrijpe avocado's
175 g Johma gevuld eitjesalade
100 g gerookte zalm
100 g verse rivierkreeftjes
5 g tuinkers
75 g rucola slamelange