Indiase sandwich gebakken kip met eisalade
Mix oer-Hollandse smaken met inspiratie uit India en een verrassend lunchbroodje is in de maak.
Aan de slag
Verwarm de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de kipfiletreepjes met de kerriepoeder, peper en eventueel zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipfiletreepjes 5 min. op middelhoog vuur.
Schil ondertussen de mango en snijd het vruchtvlees eerst van de pit en vervolgens in dunne plakjes. Snijd de koriander fijn.
Halveer de naanbroden in de breedte. Snijd voorzichtig overlangs in, maar niet helemaal door. Open ze als een envelop en doe in elke naanhelft wat spinazie, mangoplakjes en kipreepjes. Schep tot slot op elke sandwich een lepel eisalade en bestrooi met de koriander.
Indiase sandwich gebakken kip met eisalade
Mix oer-Hollandse smaken met inspiratie uit India en een verrassend lunchbroodje is in de maak.
null personen
425 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de kipfiletreepjes met de kerriepoeder, peper en eventueel zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipfiletreepjes 5 min. op middelhoog vuur.
Schil ondertussen de mango en snijd het vruchtvlees eerst van de pit en vervolgens in dunne plakjes. Snijd de koriander fijn.
Halveer de naanbroden in de breedte. Snijd voorzichtig overlangs in, maar niet helemaal door. Open ze als een envelop en doe in elke naanhelft wat spinazie, mangoplakjes en kipreepjes. Schep tot slot op elke sandwich een lepel eisalade en bestrooi met de koriander.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 naanbroden
300 g kipfiletreepjes
1 tl kerriepoeder
1 el arachideolie
1 eetrijpe mango
7½ g verse koriander
100 g babyspinazie
4 el Johma gevuld eitjesalade