Libanees brood met gevuld eiersalade (advertorial)
Wrap it up met Libanees brood! In deze wraps vind je een feestje van eiersalade, bieslook, sla en paprika. Prikker erin en serveren maar.
Aan de slag
Snijd de komkommer in de lengte in dunne repen, de paprika in dunne repen en de bieslook fijn. Meng de bieslook samen met de azijn door de gevuld eitjesalade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de blaadjes kropsla over de Libanese broden en verdeel de gevuld eitjesalade, komkommer en paprika erover. Rol strak op en snijd elke rol schuin in 3 stukken. Steek in elk stuk een tapasprikker en serveer.
Libanees brood met gevuld eiersalade (advertorial)
Wrap it up met Libanees brood! In deze wraps vind je een feestje van eiersalade, bieslook, sla en paprika. Prikker erin en serveren maar.
null porties
110 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de komkommer in de lengte in dunne repen, de paprika in dunne repen en de bieslook fijn. Meng de bieslook samen met de azijn door de gevuld eitjesalade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de blaadjes kropsla over de Libanese broden en verdeel de gevuld eitjesalade, komkommer en paprika erover. Rol strak op en snijd elke rol schuin in 3 stukken. Steek in elk stuk een tapasprikker en serveer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 komkommer
1 rode paprika
10 g verse bieslook
1 el natuurazijn
175 g Johma gevuld eitjesalade
8 blaadjes kropsla
4 Libanese witte platbroden
Dit heb je nodig
tapasprikkers