Indiase burger met mangosalsa en komkommer
bewaar
bewaar

Indiase burger met mangosalsa en komkommer

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm oven voor op 180 °C. Schil de mango en snijd in blokjes. Maak de komkommer schoon en snijd in plakjes. Pel de ui en snijd in smalle reepjes. Snijd de koriander fijn. Maak de rode peper schoon, verwijder de pitjes en snijd in ringen. Boen de citroen schoon, rasp de schil en pers de citroen uit. Meng de mangoblokjes met ui, helft koriander, rode peper en citroenschil. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

Verhit in een koekenpan boter. Bak de hamburgers in 8 min. aan beide kanten goudbruin en gaar. Besmeer het naanbrood met boter en verwarm 5 min. in de oven. Meng komkommer met helft koriander en citroensap. Breng op smaak met peper en zout. Snijd naanbrood doormidden en leg op borden. Leg de hamburgers op 1/2 brood en schep 1/4 mangosalsa erop.

Mango snijden

Instructievideo - 01:02 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase burger met mangosalsa en komkommer

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig