Big Mac-wraps
bewaar
bewaar

Big Mac-wraps

Een Big Mac maar dan op een wrap? Heerlijk! Maak een sausje, bak de burgers met kaas en garneer met ui, augurk en sla. Serveer met frietjes en aan tafel.

45 min. bereiden

13 ingrediënten

Aan de slag

Snijd ⅛ van de augurkplakjes fijn en meng met 2 tl augurkenvocht uit de pot (per 4 personen), de mayonaise, mosterd, paprikapoeder, uienpoeder, knoflookpoeder en suiker. Breng de saus op smaak met witte peper.

Snipper de ui zo fijn mogelijk. Breng het gehakt op smaak met peper en eventueel zout en verdeel in 8 porties (per 4 personen). Vorm met natte handen van elke portie gehakt een platte burger.

Verhit de olie in de koekenpan op hoog vuur. Leg een burger in de pan en bak 1 min. Keer de burger en leg er een wrap op. Bak 1 min. Druk aan met een spatel tot de burger onder de wrap een beetje uitloopt.

Keer nogmaals, zodat de vleeskant boven ligt en leg een plak cheddar op de burger. Zet het vuur laag, leg het deksel op de pan en bak 1½ min. Haal uit de pan en herhaal met de rest van de burgers, kaas en wraps.

Verdeel de Bic Mac-wraps over borden en verdeel de gesnipperde ui, de saus, de rest van de augurken en de sla erover.

combinatietipLekker met een salade en gebakken aardappels of (oven)frietjes.
bereidingstipGebruik, als je minder tijd hebt, 2 koekenpannen om steeds 2 burgers tegelijk te kunnen bakken.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Big Mac-wraps

Een Big Mac maar dan op een wrap? Heerlijk! Maak een sausje, bak de burgers met kaas en garneer met ui, augurk en sla. Serveer met frietjes en aan tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig