Wraps met gehakt
Van deze wraps met gehakt raak je sowieso in een goede mood. Een kruidige gehaktsaus, sla en romige knoflooksaus... Dat willen we elke dag wel eten!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C.
Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak al roerend in 4 min. rul. Voeg de tomatenpuree, het water, paprikapoeder, komijn, peper en eventueel zout toe. Roer door en verwarm 2 min. mee.
Verdeel de tortilla’s over twee met bakpapier beklede bakplaten. Bestrijk dun met de gehaktsaus en bak ze ca. 7 min. in het midden van de oven. Beleg met de ijsbergsla en verdeel er wat knoflooksaus over. Rol de wraps op en serveer direct.
Ui fruiten
Instructievideo - 00:31 min.
Wraps met gehakt
Van deze wraps met gehakt raak je sowieso in een goede mood. Een kruidige gehaktsaus, sla en romige knoflooksaus... Dat willen we elke dag wel eten!
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
15 min. bereiden
7 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C.
Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak al roerend in 4 min. rul. Voeg de tomatenpuree, het water, paprikapoeder, komijn, peper en eventueel zout toe. Roer door en verwarm 2 min. mee.
Verdeel de tortilla’s over twee met bakpapier beklede bakplaten. Bestrijk dun met de gehaktsaus en bak ze ca. 7 min. in het midden van de oven. Beleg met de ijsbergsla en verdeel er wat knoflooksaus over. Rol de wraps op en serveer direct.
combinatietip:
vegatip:
achtergrondinfo:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgrote ui
1 el milde olijfolie
300 g rundergehakt
70 g tomatenpuree in blik
100 ml water
1 tl paprikapoeder
1 tl gemalen komijnzaad
8 tortillawraps
200 g gesneden ijsbergsla
150 g rauwkost radijs
200 g koelverse romige knoflooksaus
Dit heb je nodig
bakpapier