Pita falafel met zoetzure biet en knoflooksaus
Verrassend aan deze pita falafel? We voegen rode bieten toe. Probeer maar eens!
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de falafel in 3 min. rondom goudbruin. Verwarm ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de broodjes open en vul ze met wat ijsbergsla. Laat de rode bieten uitlekken. Vul de broodjes eerst met wat biet en dan met de falafel. Schep wat knoflooksaus in de broodjes. Doe de rest van de sla en biet in een schaal en serveer met de rest van de knoflooksaus er apart bij.
Pita falafel met zoetzure biet en knoflooksaus
Verrassend aan deze pita falafel? We voegen rode bieten toe. Probeer maar eens!
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de falafel in 3 min. rondom goudbruin. Verwarm ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de broodjes open en vul ze met wat ijsbergsla. Laat de rode bieten uitlekken. Vul de broodjes eerst met wat biet en dan met de falafel. Schep wat knoflooksaus in de broodjes. Doe de rest van de sla en biet in een schaal en serveer met de rest van de knoflooksaus er apart bij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1½ el milde olijfolie
200 g falafel
4 spelt pitabroodjes
200 g gesneden ijsbergsla
680 g rode bieten in pot
150 g koelverse romige knoflooksaus