Kipshoarma met pita en paprika
bewaar
bewaar

Kipshoarma met pita en paprika

Pita shoarma, lekker en snel voor na een drukke dag

15 min. bereiden / 5 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de steelaanzet van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in dunne ringen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de paprika, kipreepjes en kruidenmix 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

Rooster ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de radijs in partjes en de snoepkomkommers in stukjes van ca 1 cm. Verdeel de radijs, komkommer, salademix, knoflooksaus en pitabroodjes over schaaltjes en zet met de kipshoarma op tafel. Zo kan iedereen zijn eigen broodje vullen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipshoarma met pita en paprika

Pita shoarma, lekker en snel voor na een drukke dag

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig