Kipshoarma met pita en paprika
Pita shoarma, lekker en snel voor na een drukke dag
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in dunne ringen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de paprika, kipreepjes en kruidenmix 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Rooster ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de radijs in partjes en de snoepkomkommers in stukjes van ca 1 cm. Verdeel de radijs, komkommer, salademix, knoflooksaus en pitabroodjes over schaaltjes en zet met de kipshoarma op tafel. Zo kan iedereen zijn eigen broodje vullen.
Kipshoarma met pita en paprika
Pita shoarma, lekker en snel voor na een drukke dag
hoofdgerecht
null personen
690 kcal
15 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in dunne ringen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de paprika, kipreepjes en kruidenmix 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Rooster ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de radijs in partjes en de snoepkomkommers in stukjes van ca 1 cm. Verdeel de radijs, komkommer, salademix, knoflooksaus en pitabroodjes over schaaltjes en zet met de kipshoarma op tafel. Zo kan iedereen zijn eigen broodje vullen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g snoepgroente paprikamix
1 el arachideolie
400 g kipdijfiletreepjes
50 g Mezeast chicken shawarma mix
4 grote pitabroodjes
1 bosje radijs
200 g snoepkomkommers
150 g salademix
225 g koelverse romige knoflooksaus