Wraps met tomaat en gehakt
Een favo onder vrijwel iedereen: wraps. Deze wraps met tomaat en gehakt zijn ook nog eens zó klaargemaakt.
Aan de slag
Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het rundergehakt samen met de helft van de paprikapoeder in 3 min. op middelhoog vuur rul.
Spoel ondertussen de mais en kidneybonen af onder koud stromend water in een vergiet en laat uitlekken. Voeg de mais en kidneybonen toe aan het gehakt en bak 5 min. mee. Breng op smaak met peper en zout.
Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tomaten in blokjes en meng de crème fraîche met de rest van de paprikapoeder.
Verdeel de crème fraîche, het gehakt-bonenmengsel en de tomatenblokjes over de wraps. Vouw de onderkant van de wraps naar boven en daarna de zijkanten naar binnen. Zet vast met een cocktailprikker en serveer.
Wraps met tomaat en gehakt
Een favo onder vrijwel iedereen: wraps. Deze wraps met tomaat en gehakt zijn ook nog eens zó klaargemaakt.
hoofdgerecht
null personen
755 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het rundergehakt samen met de helft van de paprikapoeder in 3 min. op middelhoog vuur rul.
Spoel ondertussen de mais en kidneybonen af onder koud stromend water in een vergiet en laat uitlekken. Voeg de mais en kidneybonen toe aan het gehakt en bak 5 min. mee. Breng op smaak met peper en zout.
Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tomaten in blokjes en meng de crème fraîche met de rest van de paprikapoeder.
Verdeel de crème fraîche, het gehakt-bonenmengsel en de tomatenblokjes over de wraps. Vouw de onderkant van de wraps naar boven en daarna de zijkanten naar binnen. Zet vast met een cocktailprikker en serveer.
vegatip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g rundergehakt
1 el milde paprikapoeder
300 g maiskorrels in blik
400 g kidneybonen in blik
8 tortillawraps
500 g trostomaten
100 g crème fraîche
Dit heb je nodig
cocktailprikkers