Wraps met gehakt en rauwkost
Met wraps op het menu heb je niet meer dan gehakt en rauwkost nodig. Lekker en snel!
Aan de slag
Snipper de ui. Rasp de penen op een grove rasp. Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur en fruit de ui 3 min. Voeg het gehakt en de kruidenpasta voor burrito’s toe en bak het gehakt in 3 min. rul. Voeg de geraspte peen en de tomaten toe. Breek de tomaten met een houten lepel in stukken en breng alles aan de kook. Laat 5 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verwarm ondertussen de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de koriander fijn.
Verdeel de sour cream, het gehaktmengsel, de rauwkost en koriander over het midden van de tortilla’s, maar laat aan de onderkant een stukje vrij. Vouw de onderkant naar boven en daarna de zijkanten naar binnen. Halveer schuin en serveer.
Wraps met gehakt en rauwkost
Met wraps op het menu heb je niet meer dan gehakt en rauwkost nodig. Lekker en snel!
hoofdgerecht
null personen
780 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui. Rasp de penen op een grove rasp. Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur en fruit de ui 3 min. Voeg het gehakt en de kruidenpasta voor burrito’s toe en bak het gehakt in 3 min. rul. Voeg de geraspte peen en de tomaten toe. Breek de tomaten met een houten lepel in stukken en breng alles aan de kook. Laat 5 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verwarm ondertussen de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de koriander fijn.
Verdeel de sour cream, het gehaktmengsel, de rauwkost en koriander over het midden van de tortilla’s, maar laat aan de onderkant een stukje vrij. Vouw de onderkant naar boven en daarna de zijkanten naar binnen. Halveer schuin en serveer.
variatietip:
vegantip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgrote ui
600 g winterpeen
2 el zonnebloemolie
500 g rundergehakt
90 g La Morena burrito kruidenpasta
400 g gepelde tomaten in blik
8 La Morena maistortillawraps
15 g verse koriander
125 g sour cream
150 g rauwkost radijs