Wraps met Griekse linzensalade
Laat je onderdompelen in het Zuid-Europese leven met deze heerlijke Griekse wraps.
Aan de slag
Verkruimel de feta met een vork en vermeng met de yoghurt tot een spread. Snijd de dille fijn en schep erdoor. Breng op smaak met peper. Snipper de ui. Snijd de tomaten en paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes van 1 cm. Halveer de olijven in de lengte. Schep de linzen, ui, tomaat, paprika en olijven door elkaar. Meng de olie erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de salade en fetaspread. Laat iedereen z’n eigen wrap maken.
Wraps met Griekse linzensalade
Laat je onderdompelen in het Zuid-Europese leven met deze heerlijke Griekse wraps.
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verkruimel de feta met een vork en vermeng met de yoghurt tot een spread. Snijd de dille fijn en schep erdoor. Breng op smaak met peper. Snipper de ui. Snijd de tomaten en paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes van 1 cm. Halveer de olijven in de lengte. Schep de linzen, ui, tomaat, paprika en olijven door elkaar. Meng de olie erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de salade en fetaspread. Laat iedereen z’n eigen wrap maken.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
75 g feta
50 ml Griekse yoghurt 10%
3¾ g verse dille
½ rode ui
½ schaal tastytomtomaten
1 rode puntpaprika
50 g Kalamata-olijven zonder pit
205 g linzen in pot
1 el Griekse extra vierge olijfolie
4 tortillawraps