Zomerse gnocchi met Catalaanse worstjes
bewaar
bewaar

Zomerse gnocchi met Catalaanse worstjes

Door de gnocchi te bakken krijgen ze een knapperig korstje.

20 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in de koekenpan en bak de braadworsten op middelhoog vuur in 12 min. rondom bruin en gaar.

Verhit ondertussen de rest van de olie in de grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi met het karwijzaad 10 min. op middelhoog vuur.

Snijd ondertussen de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. Snijd het witlof in stukken. Voeg na 5 min. van de baktijd toe aan de gnocchi. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Halveer ondertussen de tomaten. Schep ze samen met de rucola en de helft van de Italian flakes door de gnocchi. Snijd de worsten schuin doormidden. Verdeel ze over de gnocchi en bestrooi met de rest van de flakes.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zomerse gnocchi met Catalaanse worstjes

Door de gnocchi te bakken krijgen ze een knapperig korstje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig