Geroosterde bloemkool met gnocchi en kappertjes
bewaar
bewaar

Geroosterde bloemkool met gnocchi en kappertjes

De ster van dit recept: de bloemkool!

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en doe in de braadslee of ovenschaal. Bestrooi met de paprikapoeder en uienpoeder en eventueel zout naar smaak. Besprenkel met de helft van de olie. Rooster de bloemkool in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar.

Verhit de rest van de olie in een ruime koekenpan en bak de gnocchi op middelhoog vuur in 12 min. goudbruin. Schep regelmatig om. Bak ondertussen de worstjes in een koekenpan met antiaanbaklaag 12 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.

Neem de bloemkool uit de oven en doe in een schaal. Schep de kappertjes met het inmaakvocht erdoor. Serveer de bloemkool met de gebakken gnocchi en worstjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geroosterde bloemkool met gnocchi en kappertjes

De ster van dit recept: de bloemkool!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig