Geroosterde bloemkool met gnocchi en kappertjes
De ster van dit recept: de bloemkool!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en doe in de braadslee of ovenschaal. Bestrooi met de paprikapoeder en uienpoeder en eventueel zout naar smaak. Besprenkel met de helft van de olie. Rooster de bloemkool in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar.
Verhit de rest van de olie in een ruime koekenpan en bak de gnocchi op middelhoog vuur in 12 min. goudbruin. Schep regelmatig om. Bak ondertussen de worstjes in een koekenpan met antiaanbaklaag 12 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.
Neem de bloemkool uit de oven en doe in een schaal. Schep de kappertjes met het inmaakvocht erdoor. Serveer de bloemkool met de gebakken gnocchi en worstjes.
Geroosterde bloemkool met gnocchi en kappertjes
De ster van dit recept: de bloemkool!
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
15 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en doe in de braadslee of ovenschaal. Bestrooi met de paprikapoeder en uienpoeder en eventueel zout naar smaak. Besprenkel met de helft van de olie. Rooster de bloemkool in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar.
Verhit de rest van de olie in een ruime koekenpan en bak de gnocchi op middelhoog vuur in 12 min. goudbruin. Schep regelmatig om. Bak ondertussen de worstjes in een koekenpan met antiaanbaklaag 12 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.
Neem de bloemkool uit de oven en doe in een schaal. Schep de kappertjes met het inmaakvocht erdoor. Serveer de bloemkool met de gebakken gnocchi en worstjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bloemkool
2 tl zoet gerookt paprikapoeder
1 tl uienpoeder
4 el milde olijfolie
500 g gnocchi
270 g Catalaanse braadworsten
50 g kappertjes
Dit heb je nodig
braadslee (25 x 30 cm)