Spaanse gnocchi met worstjes
Het beste van Spanje en het beste van Italië in één gerecht: wat wil je nog meer?
Aan de slag
Verhit 2 pannen met in elk 1 el olie. Verdeel de worstjes over de pannen en bak ze 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de gnocchi en specerijenmelange toe en bak in 12 min. rondom bruin en gaar. Breng op smaak met peper.
Snijd ondertussen de onderkant van de venkel, halveer en verwijder de kern. Snijd in reepjes. Bak de venkel in de de rest van de olie 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de tuinbonen toe en bak 2 min. mee.
Halveer ondertussen de romaatjes en snijd de munt fijn. Zet het vuur uit en schep de tomaten en munt door het venkel-bonenmengsel. Verdeel de worstjes, gnocchi en het groentemengsel over de borden.
Venkel snijden en bereiden
Instructievideo - 01:54 min.
Spaanse gnocchi met worstjes
Het beste van Spanje en het beste van Italië in één gerecht: wat wil je nog meer?
hoofdgerecht
null personen
860 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 2 pannen met in elk 1 el olie. Verdeel de worstjes over de pannen en bak ze 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de gnocchi en specerijenmelange toe en bak in 12 min. rondom bruin en gaar. Breng op smaak met peper.
Snijd ondertussen de onderkant van de venkel, halveer en verwijder de kern. Snijd in reepjes. Bak de venkel in de de rest van de olie 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de tuinbonen toe en bak 2 min. mee.
Halveer ondertussen de romaatjes en snijd de munt fijn. Zet het vuur uit en schep de tomaten en munt door het venkel-bonenmengsel. Verdeel de worstjes, gnocchi en het groentemengsel over de borden.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el traditionele olijfolie
540 g verse Catalaanse braadworsten
1 kg gnocchi
2 tl specerijenmelange Al-Andalus
2 venkelknollen
200 g verse tuinbonen
250 g romaatjes
15 g verse munt