Gnocchi met worst en Italian flakes
Italië en Spanje gaan heel goed samen op één bord
Aan de slag
Verhit een derde van de olie in de koekenpan met antiaanbaklaag en bak de worst 12 min. op middelhoog vuur rondom bruin en gaar. Voeg na 2 min. de gnocchi toe en bak mee. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern en snijd in stukken. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de witlof en het karwijzaad 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Halveer ondertussen de romaatjes. Schep de gnocchi, romaatjes, rucola en de helft van de Italian flakes door de witlof. Verdeel over een schaal.
Snijd de worstjes schuin doormidden. Verdeel ze over de gnocchi en bestrooi met de rest van de flakes.
Gnocchi met worst en Italian flakes
Italië en Spanje gaan heel goed samen op één bord
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een derde van de olie in de koekenpan met antiaanbaklaag en bak de worst 12 min. op middelhoog vuur rondom bruin en gaar. Voeg na 2 min. de gnocchi toe en bak mee. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern en snijd in stukken. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de witlof en het karwijzaad 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Halveer ondertussen de romaatjes. Schep de gnocchi, romaatjes, rucola en de helft van de Italian flakes door de witlof. Verdeel over een schaal.
Snijd de worstjes schuin doormidden. Verdeel ze over de gnocchi en bestrooi met de rest van de flakes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el zonnebloemolie
270 g Catalaanse braadworsten
500 g gnocchi
450 g fijne witlof op schaal
1 tl karwijzaad
250 g romaatjes
75 g rucola
100 g Italian flakes kaas
Dit heb je nodig
koekenpan met antiaanbaklaag Ø 24 cm