Pasta met chorizo, tomaten en rucola
bewaar
bewaar

Pasta met chorizo, tomaten en rucola

Een bord vol vrolijke kleuren.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Verwijder ondertussen het vel van de chorizo, snijd de worst in de lengte in vieren en snijd in stukjes. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo in 5 min. uit.

Snijd ondertussen de uien in halve ringen. Halveer de tomaten. Neem de chorizo met de schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Laat 2 el bakvet in de pan en bak hierin de ui 2 min. Voeg de tomaat toe en bak nog 2 min. Schenk de kookroom erbij en breng aan de kook.

Giet de pasta af en schep met de chorizo door de roomsaus. Breng op smaak met peper. Schep de rucola erdoor, verdeel over diepe borden en bestrooi met de kaas.

variatietipHoud je wel van een beetje pit in je eten? Voeg dan een paar druppels tabasco toe aan je pastasaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met chorizo, tomaten en rucola

Een bord vol vrolijke kleuren.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig