Gnocchi chorizo
bewaar
bewaar

Gnocchi chorizo

Gnocchi. Hoe spreek jij dat uit? Wat je antwoord ook is, lekker is het zeker! Dit keer maken we een saus van snoeptomaatjes en serveren we 'm met chorizo. Mmm, lekker krokant!

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder het vel van de chorizo en snijd de worst in blokjes. Verhit een hapjespan zonder boter of olie op middelhoog vuur en bak de chorizo in 5 min. goudbruin en krokant. Schep met de schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Laat het bakvet in de pan zitten.

Snijd ondertussen de knoflook fijn. Bak de knoflook 1 min. in het achtergebleven bakvet op middelhoog vuur. Voeg de tomaten toe en bak 5 min, plet de tomaten een beetje met de achterkant van een houten lepel. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng de gnocchi met ⅔ van de basilicumblaadjes door de tomaten. Verdeel de chorizo erover en garneer met de rest van het basilicum.

algemeenLet op: dit gerecht is alleen glutenvrij met koelverse gnocchi.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi chorizo

Gnocchi. Hoe spreek jij dat uit? Wat je antwoord ook is, lekker is het zeker! Dit keer maken we een saus van snoeptomaatjes en serveren we 'm met chorizo. Mmm, lekker krokant!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig