Gnocchi met spek en pecorino
bewaar
bewaar

Gnocchi met spek en pecorino

Weer eens iets anders dan pasta, en toch heerlijk Italiaans.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het ontbijtspek in 5 min. krokant. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

Halveer de tomaten en bak ze in het achtergebleven bakvet op de snijkant 6 min. op middelhoog vuur.

Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, schep op een platte serveerschaal en breek het spek erboven. Schep de tomaat en rucola erdoor. Schaaf de kaas erboven en bestrooi met het basilicum.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met spek en pecorino

Weer eens iets anders dan pasta, en toch heerlijk Italiaans.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig