Kamutspaghetti met pecorino en pesto
bewaar
bewaar

Kamutspaghetti met pecorino en pesto

Kamut (tarwe) bevat vitamine E, proteïnen en mineralen én is altijd biologisch geteeld. Nice to (m)eat you!

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Schep op een bord en laat afkoelen. Schaaf de courgettes in plakken en snijd deze in dunne reepjes.

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 min. de courgettespaghetti toe. Halveer ondertussen de tomaten. Giet de pasta af en meng met de tomaten en pestospread. Bestrooi met de pijnboompitten en rasp de kaas erboven. Serveer direct. Lekker!

bereidingstipGebruik een mandoline om de groentespaghetti te maken.

Kamutspaghetti met pecorino en pesto

Instructievideo - 00:56 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kamutspaghetti met pecorino en pesto

Kamut (tarwe) bevat vitamine E, proteïnen en mineralen én is altijd biologisch geteeld. Nice to (m)eat you!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig