Gnocchi met spek en tuinbonen
Aan de slag
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een koekenpan en bak de spekblokjes in ca. 6 min. knapperig. Voeg de ui toe en bak 1 min. mee. Meng de bevroren tuinboontjes erdoor en bak 5-6 min. tot ze ontdooid en beetgaar zijn. Voeg de crème fraîche toe en breng op smaak met peper en zout.
Schep de gnocchi erdoor. Verdeel over 4 borden en leg er wat rucola op. Schaaf de kaas erover.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Gnocchi met spek en tuinbonen
hoofdgerecht
null personen
920 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een koekenpan en bak de spekblokjes in ca. 6 min. knapperig. Voeg de ui toe en bak 1 min. mee. Meng de bevroren tuinboontjes erdoor en bak 5-6 min. tot ze ontdooid en beetgaar zijn. Voeg de crème fraîche toe en breng op smaak met peper en zout.
Schep de gnocchi erdoor. Verdeel over 4 borden en leg er wat rucola op. Schaaf de kaas erover.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 pakken gnocchi di patate
1 el olijfolie
1 duopak gerookte spekblokjes
2 uien
1 pak tuinbonen
1 beker crème fraîche
1 zak rucola
50 g Pecorino Romano (kaas)