Romige gnocchi met courgette en garnalen
bewaar
bewaar

Romige gnocchi met courgette en garnalen

Plof gauw op de bank met deze snelle romige gnocchi!

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Boen ondertussen de citroen schoon en rasp de gele schil. Pers de helft uit en snijd de andere helft in partjes. Snijd de peterselie fijn.

Halveer de courgettes in de lengte en snijd het vruchtvlees in plakjes van ca. een ½ cm. Verhit de boter in een hapjespan en bak de courgette, ui met peper en zout 5 min. op middelhoog vuur. Roer regelmatig.

Voeg de garnalen toe aan de courgette en bak 2 min. al omscheppend mee. Voeg de crème fraîche, het citroenrasp, 1 el citroensap (per 4 personen) en de helft van de peterselie toe en gaar 4 min. op laag vuur. Roer af en toe.

Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng door de saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verdeel de gnocchi over diepe borden, bestrooi met de rest van de peterselie en serveer met de citroenpartjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige gnocchi met courgette en garnalen

Plof gauw op de bank met deze snelle romige gnocchi!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig